Left Banner

Zodiac Speaking

Ενεργά φίλτρα

Sweatshirt Black Aries

Να είσαι γενναίος. Να παίρνεις ρίσκα. Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία

Στον Κριό αρέσει να ρισκάρει και να πιέζει τα όρια. Ζουν τη στιγμή και ευδοκιμούν παίρνοντας ρίσκα. Αυτή η φράση είναι ιδανική για τους Κριούς καθώς ενσαρκώνει το περιπετειώδες πνεύμα τους.

29,00 €
Sweatshirt Black Cancer

Κυνικός είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την τιμή των πάντων και την αξία του τίποτα.

Οι Καρκίνοι γνωρίζουν την αξία της οικογένειας, των ουσιαστικών σχέσεων και της γνήσιας αγάπης. Αυτό το απόσπασμα υπογραμμίζει πώς οι Καρκίνοι δεν ξεχνούν ποτέ την αξία των πιο πολύτιμων δώρων της ζωής, ακόμη και όταν περιβάλλονται από υλισμό. Προσπαθούν να κάνουν ουσιαστικές συνδέσεις και να δείχνουν αγάπη όποτε μπορούν.

29,00 €
Sweatshirt Black Capricorn

Το ασανσέρ για την επιτυχία είναι εκτός λειτουργίας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες, ένα βήμα τη φορά.

Οι Αιγόκεροι καταλαβαίνουν ότι η επιτυχία δεν είναι κάτι που έρχεται εύκολα. Απαιτεί σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αποφασιστικότητα – όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Αιγόκερου. Αυτό το απόσπασμα μιλά για τη φιλοδοξία, την ορμή και την εστίαση αυτού του ζωδίου.

29,00 €
Sweatshirt Black Gemini

Δεν έχει σημασία τι σου συμβαίνει, αλλά πώς αντιδράς σε αυτό!

Αυτό το απόσπασμα των Διδύμων αποτελεί την επιτομή της ικανότητάς τους να παραμένουν θετικοί και ανθεκτικοί απέναντι στις αντιξοότητες. Οι Δίδυμοι γνωρίζουν ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά δεν τους αφήνουν να τους εμποδίσει να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Μας υπενθυμίζουν σε όλους ότι η στάση και η προοπτική μας για τη ζωή διαμορφώνουν πραγματικά το μέλλον μας, όχι αυτό που συμβαίνει σε εμάς.

29,00 €
Sweatshirt Black Leo

Στη ζωή παίρνεις αυτό που έχεις το θάρρος να ζητήσεις!

Το θάρρος δεν είναι κάτι που λείπει από τους Λέοντες και το ζηλεύουμε! Το απόσπασμα αντικατοπτρίζει την ικανότητα αυτού του ζωδίου να ακολουθεί αυτό που θέλει, ανεξάρτητα από τις πιθανότητες. Ως εκ τούτου, έχουν τα κότσια να ζητήσουν αυτό που χρειάζονται και αξίζουν, επιτρέποντάς τους να ζήσουν μια ζωή με αφθονία και πληρότητα.

29,00 €
Sweatshirt Black Libra

Η ομορφιά είναι δύναμη. Tο χαμόγελο είναι το σπαθί του!

Αυτό το απόφθεγμα μιλά για το ισχυρό είδος ομορφιάς του Ζυγού. Από τα μεταδοτικά τους χαμόγελα και την αβίαστη χάρη τους, φέρνουν ένα φως σε κάθε δωμάτιο που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός γοητείας και κομψότητας τα κάνει ακαταμάχητα και τους επιτρέπει να ασκούν τη δύναμή τους με έναν εκλεπτυσμένο αέρα.

29,00 €
Sweatshirt Black Pisces

Όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, τόσο πιο δυνατός γίνεσαι, τόσο πιο δυνατός και τόσο πιο ευτυχισμένος!

Οι Ιχθύες εμπιστεύονται τη διαίσθηση και την εσωτερική τους φωνή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σοφία, η οποία τους οδηγεί συχνά να παίρνουν αποφάσεις που οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν αλλά τελικά αποδεικνύονται ωφέλιμες μακροπρόθεσμα.

29,00 €
Sweatshirt Black Sagittarius

Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα με αφήσει. ποιος θα με σταματήσει;

Αυτό το απόσπασμα αντανακλά την ακλόνητη αυτοπεποίθηση ενός Τοξότη. Ξέρουν ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να τους κρατήσει πίσω είναι ο εαυτός τους και αρνούνται να αφήσουν οτιδήποτε να σταθεί εμπόδιο στο να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Αυτή η αποφασιστικότητα εμπνέει τους άλλους να φτάσουν ψηλότερα και να προσπαθήσουν σκληρότερα, ανεξάρτητα από το τι τους ρίχνει η ζωή.

29,00 €
Sweatshirt Black Scorpio

Μείνετε αφοσιωμένοι στις αποφάσεις σας, αλλά μείνετε ευέλικτοι στην προσέγγισή σας!

Η φράση αποτυπώνει τέλεια την ισορροπία που οι Σκορπιοί προσπαθούν να διατηρήσουν. Έχουν ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, αλλά ξέρουν πότε πρέπει να είναι ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Καταλαβαίνουν ότι μερικές φορές είναι απαραίτητο να αλλάξουν την προσέγγισή τους για να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Ωστόσο, δεν θα συμβιβαστούν με τις αξίες τους.

29,00 €
Sweatshirt Black Taurus

Η ζωή δεν είναι να βρεις τον εαυτό σου. Η ζωή είναι να δημιουργείς τον εαυτό σου!

Οι Ταύροι είναι να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπάτι και να μην αφήνουν κανέναν να τους το υπαγορεύει. Λαμβάνουν υπόψη αυτό το απόσπασμα κατανοώντας ότι η ζωή είναι να αναλάβεις τη μοίρα σου και να εργάζεσαι σκληρά για να φτιάξεις κάτι από τον εαυτό σου. Έχουν την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητα να δημιουργήσουν ένα μέλλον για το οποίο μπορούν να είναι περήφανοι.

29,00 €
Sweatshirt Black Virgo

Το ταξίδι των χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα μόνο βήμα!

Καταλαβαίνουν ότι κάθε στόχος που αξίζει να επιτευχθεί θα απαιτήσει αφοσίωση και σκληρή δουλειά, λίγο-λίγο. Για τους Παρθένους, καμία πρόκληση δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή – είτε πρόκειται για έναν μακροπρόθεσμο στόχο, όπως το να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία είτε να κάνουν μικρά βήματα προς την αυτοβελτίωση, γνωρίζουν ότι το ταξίδι ξεκινά με ένα μόνο βήμα.

29,00 €